Két év után a japán tetovált szamuráj-gitáros visszatért Budapestre, ahol újabb fergeteges bulival ajándékozta meg rajongóit, köztük engem is. 

Már második alkalommal volt szerencsém élőben látni a színpadon, ezúttal a No sleep till Tokyo túrné keretében, 2019. október 21-én a Barba Negrában.

Miyavi még pénteken megérkezett a városba és két napot városnézéssel, klipforgatással  töltött. Instagramján sok kedves szót ejtett Budapestről, a koncert után pedig rólunk, rajongóiról is. Külön meglepetésként érte a magyar fanproject, amivel az Under The Same Sky című dal alatt leptük meg a művészt. 

Hold, csillag és felhő alakúra nyomtatott, NO SLEEP TILL TOKYO albumborító dizájnú pálcák készültek, összesen 288 darab. Miyavi annyira meglepődött és megörült a kedvességnek, hogy a szöveget is majdnem elfelejtette. 

Jó volt látni, még ha csak több méteres távolságból is a csillogást a szemében, a mosolyt az arcán, ahogy végignézett rajtunk.

Sokat mesélt a karitatív tevékenységéről, a hozzáállásáról a zenéhez és az újabb közös filmes munkáról Angelina Jolieval a Démona 2-vel kapcsolatban.

A koncert második felében egy rövid éneklés keretében köszöntöttük az aznap 9 éves kislányát, Jeweliet, amit videóra is vett és hálás szavak kíséretében töltötte fel másnap Instagramra, örök emlékként Magyarországról és a magyar rajongóktól.

Miyavi zsenialitása, embersége, üzenete a világnak ezzel a koncerttel is bizonyította szeretetét mind a családja, mind a rajongói felé.

Kívánunk neki innen a távolból is további fantasztikus dalokat és kitartást.

Képek: Ádám és Illyana.