Kicsit megkésve, de pótolom a mulasztást:

Úton odafelé, a JYJ és Kwang Hong Ho zsibbasztó - hidegrázós dalaival fülemen, azon gondolkodtam, mi is volt az elözménye ennek a napnak:
a hét elején beugrottam a Mineraliba anyagot nézni az egyik ékszerrendeléshez, és váratlanul a kezembe nyomtak három tiszteletjegyet.

Még csütörtökön is azon gondolkodtam, hogy melyik nap fogok tudni eljutni oda - mivel a boltban nem találtam olyan formájú ásványt, amire szükségem lett volna, szóval a börze jó lehetőség lett a beszerzésére.


Hálát adtam, hogy a szombati munkanapon nem kellett bemenni, mivel pénteken is elég sokáig dolgoztam, vasárnap meg ügyeletbe lettem beosztva.
A lényeg, hogy Nikkivel megbeszéltük, hogy elkísér.


Előre bocsájtom: életemben nem voltam még ilyen rendezvényen, szóval amikor beléptünk és megláttam az asztalokat és az árusokat, képzeletben összedörzsöltem a kezeim.

lurdy ház ásvány börze
A magamfajta kreatív, kincsvadász Sárkánynak ez maga volt az édenkert, sőt néhány pultnál hajlamos voltam azt hinni, hogy az Eliziumi mezökre kerültem.

lurdy ház ásvány börze

Nem is tudom, de legalább két órán keresztül csemegéztünk Nikkivel a sorok között. Rengeteg volt az ember, áru meg még több. Egy-két árussal kedélyesen elbeszélgettünk, és szép nagy csomaggal tértem haza: na persze sikerült olyan ásványt kapnom, amire szükségem volt :)

Nemcsak formára csiszolt, vágott, pattintott, lyukasztott ásványok voltak, hanem kész ékszerek is. Láttunk üvegmandalákat, kézműves foglalkozásra is beülhettünk volna, ha össz életkorunk nem haladja meg a 25-öt XD

Újabb kellemes időtöltés, és jó élmény volt. Ha tehetem, a következőre is el fogok menni.lurdy ház ásvány börze